"Üritan ikka mujale minna. Kui midagi muud ei tule, lähen Ungarisse tagasi. Kuigi see oleks jälle suur samm tagasi ning tuleks ennast kõvasti tõestada, et uuesti samm edasi astuda. Ma loodan ennast praegu ikka kõrgemal tasemel proovile panna," rääkis vabaagendi staatuses olev Kink Delfile. "Selle kuuga peaks asjad selgeks saama, rohkem armuaega ei anta."

Kink ei osanud veel öelda, kas ta saab Eesti koondist aidata 29. veebruaril Los Angeleses toimuval sõpruskohtumises El Salvadoriga. Peatreener Tarmo Rüütli nimekirja ta igatahes kuulub. "Ei oska praegu öelda, eks aeg näitab," ütles ta.

Sky Sports kirjutas 7. veebruaril väljaannet Nemeti Sport vahendades, et Kinki on valmis tagasi võtma tema eelmine klubi ETO, kus ta viibis enne 2010. aastal Middlesbrough'sse minemist 18 kuud.

"Me pole pakkumist teinud, vaid lihtsalt küsinud, kas ta tahaks oma karjääri Györis jätkata. Meil on temast head mälestused. Ta näitas pooleteist aastaga, mis ta võib väljakul korda saata," ütles ETO tegevdirektor.

Kuulduste kohaselt on Kinkist huvitatud ka Ungari klubi Diosgyör ning üks meeskond Saudi Araabiast. "On kuulda, et huvi on osadest klubidest tuntud, aga ainult jutud mind ei huvita. Enne ei tasu hõisata kui leping laual ja allkirjad paberil," lisas ta.

Pärast Inglismaalt lahkumist on Kink end Eestis vormis hoidnud Nõmme Kalju ja FC Levadia treeningutel.