Üheksa võistlussõidu kokkuvõttes said Saaremaa Merispordi Seltsi esindavad Veljo Heinmets ja Roland Pildre 23 võistelnud meeskonna seas kolmanda koha vääriliselt punkte, kõige esimene sõit õnnestus meestel ka võita ning esikolmikus finišeeriti veel kahel korral, teatab Eesti Jahtklubide liit.

Esikümnesse mahtus veel kaks saarlaste tiimi: Meelis Saarlaid ja Urmas Kruusmägi tulid kaheksandale ning Priit Saarlaid ja Taavi Välisson üheksandale kohale. Ka regati 12. kohaga lõpetanud Juhan Kolk ja Ott Kolk jääpurjetavad Saaremaa Merispordi Seltsi ridades. Võistluse kolmanda sõidu järel kokkupõrkes purunenud varustuse tõttu katkestama pidanud mullused Euroopa meistrid Vello Jürjo ja Andres Laul (ESS Kalev Jahtklubi) pidid seekord leppima 17. kohaga.

EM-i võidu vormistasid tänavu venelased Vadim Bikler ja Alex Vostronosov ning hõbedale tulid rootslased Bernhard Rost ja Tore Lewander.

Samas peetud Balti karikavõistlustel saavutasid Heinmets ja Pildre Rosti ja Lewanderi ning venelaste Igor Bolshakovi ja Kirill Kasputini järel samuti 3nda koha. Juhan Kolk ja Ott Kolk tulid 7ndaks, Meelis Saarlaid ja Urmas Kruusmägi 10ndaks ning Priit Saarlaid ja Taavi Välisson 11ndaks.