Teiste hulgas said 9600 eurose aastapreemia Sirje Lippe, Erik Pallase ja Erich Teigamägi olulise panuse eest 21. Euroopa juunioride kergejõustiku meistrivõistluste ettevalmistamisel ja läbiviimisel Tallinnas 2011. aastal.

Aastapreemiad pälvinud Lippe, Pallase ja Teigamägi saatsid kultuuriminister Rein Langile ja Kultuuriministeeriumi asekantslerile Tõnu Seilile tänukirja, kus mainiti muuhulgas, et on otsustanud saadud preemia noortespordi toetuseks eraldada.

"21.-24. juulil 2011 suunas rahvusvaheline spordipublik pilgud Tallinnale, kus Kadrioru staadionil toimusid 21. Euroopa juunioride meistrivõistlused kergejõustikus. Juunioride EM on suurim kergejõustikuvõistlus, mida Eestis kunagi korraldatud on. Oleme väga tänulikud tunnustuse eest riikliku spordipreemia näol," seisis kirjas.

"Omalt poolt soovime tänada kogu korraldusmeeskonda, kohtunikke, vabatahtlikke ja kõiki toetajaid, kes andsid oma panuse võistluse õnnestumisesse, ning 27-liikmelist Eesti juunioride koondist meeldejäävate sportlike esinemiste eest sel võistlusel."

"Meie kandvateks eesmärkideks juunioride EM-i organiseerimisel oli tähelepanu pööramine järelkasvu toetamise olulisusele, järelkasvuprojektidele toetuse leidmine ning Eestisse uute rahvusvaheliste ürituste toomise soodustamine. Sellest tulenevalt anname käesolevaga teada, et oleme otsustanud meile omistatud spordipreemia rahalise summa anda Eesti Kergejõustikuliidu järelkasvuprojekti „Eesti juunioride koondis“ toetuseks."