Eksproff, seitse aastat (1999-2005) Cofidise meeskonda kuulunud Tombak, Ivo Suur ning Karl Heinrich Pruun valmistusid detsembris kolm nädalat hooajaks Lõuna-Prantsusmaal. Seejärel tuldi koju ning kõvade külmade tõttu pole kodus eriliselt rattaga sõita saadud. See on Tombaku sõnul pannud tema ettevalmistusele kõva põntsu, lisaks siis veel need finantsilised probleemid.

"Kui õnnestub, siis teen avastardi Aležeeria tuuril, mis algab 10. märtsil. Head nahka on esialgu raske loota, aga üritan hooaja käigus hoogu koguda. Pärast vaheaastat on ikka meeletult raske end uuesti üles töötada. Kui oleks teadnud, et see nii raske on, siis poleks võib olla hakanudki üritama," rääkis aastate eest Tour de France´i lõpuni sõitnud ja mullu töö kõrvalt õige napilt kilomeetreid kogunud Tombak.

19-aastane Karl Heinrich Pruun hakkab esialgu sõitma tiimi farmklubis, ühes Belgia amatöörmeeskonnas. Ka Tombak ja Suur resideeruvad võistlushooaja vältel suuresti Belgias, kus asub tiimi Euroopa kontor ning Tombak täna Belgiasse juba suunduski. "Mingeid konkreetseid eesmärke mul hooajaks pole. Võita on alati meeldiv, aga puudub ettekujutus, kas olen selleks tänavu võimeline."

Kui Tombak end suveks korralikult liikuma saab, siis on ta mitmete spetsialistide arvates vaata, et peakandidaat grupisõidu Eesti meistrikullale. Olenemata sellest, kas stardis on Rein Taaramäe, Tanel Kangert, Rene Mandri, Mart Ojavee ja teised tipud.