27-aastane britt ründas etapi viimasel tõusul ja ehkki lõpp oli allamäge ei suutnud sprinterite meeskonnad jooksikut kätte saada. Teine oli etapil, sama lõpuajaga valgevenelane Jevgeni Hutarovitš (FDJ-Big Mat) ja kolmas prantslane Sébastien Chavanel (Europcar).

Mandri, kes lõpetas peagrupis 51. kohal muljetas etapi sündmustest Rattaproffide blogis:

"Kekkasin siin juba eelnevalt, et meil tiimis üks supermees. Nimeks Jonathan Tiernan-Locke. 20 km enne finišit sõitsin koos Lockega pundi ette ja hoidsin teda tuulevarjus. Vahepeal andis kogu FDJ-Big Mat tiim minu kõrval kamandat (tegi meeskonnatööd), et tempot hoida Hutarovitši jaoks, aga mul oli ime kombel jalg nii hea, et lihtsalt istusin nende kõrval tuule käes ja Jonathan mul saba peal. Sedasi siis kuni 4,5 km lõpuni, kui algas päeva viimane tõus, mis oli 2,5 km pikk ja 3-4% (suht lauge), aga külma ilmaga siiski raske. Jonathan panigi seal punuma ja sellele järgnenud laskumisel sprinterid teda enne kätte ei saanudki.

Ühesõnaga, Endura Racing sai hooaja esimese võidu !!! Olen igati rahul, et suutsin oma panuse anda võitu ja ütlen veelkord - võidumehest te veel kuulete tulevikus palju.