Eesti Kergejõustikuliidu peasekretäri Sirje Lippe sõnul otsustasid korraldajad spordihuvilisi üllatada, pakkudes heaks talviseks traditsiooniks saanud esindusliku mitmevõistluse pealtvaatajatele tänutäheks võimalust võita Helsingi EM-i piletid . „Arvestades ka Lasnamäe halli mahutavust, on tõenäosus võita pilet väga suur,“ märkis Lippe.

Eesti talvised mitmevõistluse meistrivõistlused ja Rahvusvaheline mitmevõistlus peetakse 3.-4. veebruaril Lasnamäe kergejõustikuhallis. Kõigi eelmüügist pileti ostnute vahel loositakse välja ühe päeva pääsmed kahele Helsingis toimuvale EM-ile kergejõustikus, mis peetakse tänavu 27. juunist 1. juulini. Loosimises saavad osaleda kõik eelmüügist pileti ostnud pealtvaatajad. Selleks tuleb pileti tagaküljele kirjutada oma nimi ning kontaktandmed (e-posti aadress ja telefon). Pilet vahetatakse kohapeal kassas võistlustele pääsu tagava käepaela vastu ning pannakse loosikasti. Võitja tehakse teatavaks pärast võistluste võitja autasustamist. Loosimise võitja saab ise valida, millisele Helsingi EM-i võistluspäevale ta pileteid soovib.

Eelmüügipileteid saab osta Piletilevi kodulehelt ning Piletilevi müügipunktidest. Kahe päeva pileti hind on täiskasvanutele 8 eurot ning õpilastele, üliõpilastele ja pensionäridele 4 eurot. Eelmüük lõppeb reedel kell 12.00.

Kohapeal on võimalik osta nii kahe kui ka ühe päeva pääsmeid. Ühe päeva täispileti hind kohapealt ostes on 5 eurot, sooduspilet 2 eurot. Kuni 7-aastastele lastele (k.a.), puudega inimestele ning nende saatjatele on sissepääs tasuta. Kohapealt ostetud piletid loosimises ei osale.

Eesti kergejõustikku toetavad Elion, Nike, Tallinna Sadam, Kultuuriministeerium, Eesti Olümpiakomitee ja Tallinna linn.

Meediapartnerid on Eesti Päevaleht, uudisteportaal Delfi, Eesti Rahvusringhääling ja raadio KUKU.

Võistluse info www.tallinn2012.org/ee