"Sellist tuult nagu Eastbourne'is pole mina varem kohanud. Tundub, et ta kohaneb üldiselt tuulega väga hästi. Täna küll väga maru tuult ei paistnud olevat, alguses kõigest 20 meetrit sekundis. Võib-olla peitusid Kaia kaotuse põhjused hoopis milleski muus. Ei tea," rääkis Leius Delfile.

"Kui Kaiaga ühendust saab, siis ta ütleb teile enam-vähem kohe ära, mis täpsemalt juhtus. Aga üldiselt, kui esimest servi sisse ei saa, pole midagi head loota. Kui oma servil võidad kümnest ainult kolm geimi, on ju asi selge. Nii on väga raske mängu võita. Selge oli see, et tuleb raske mäng ning kui lõpu peale läks, oli teada, et Makarova mängib selliseid seti lõppe väga hästi."

Naiste poolelt ennustab Leius Australian Openi võitjaks Svetlana Kuznetsovat, meestest ühte neljast maailma paremast tennisistist: "Ei tea muidugi, kuidas Nadali põlvega lood on, aga ilmselt ikka neljast kolm läheb poolfinaali edasi. Del Potro võib veel üllatada. Eks paistab. Kõik kulgeb praegu loogilist rada pidi."

Seega tuleb Leiuse ennustuse kohaselt meestest võitjaks kas Novak Djokovic, Rafael Nadal, Roger Federer või uue treeneri käe all tööd tegev Andy Murray. Kui Federeril mängud viiesetisteks hakkavad venima, siis šveitslasest maailma kolmanda reketi Leius turniirivõitu silmas pidades välistaks.