"Me ei suuda väljas normaalselt mängida. Kaheksast mängust võõrsil oleme saanud vaid ühe võidu ja sellegi lisaajal. Kodus tegutsevad kõik enesekindlalt, pall liigub, asjad toimivad. Väljas oleme ise kehvad ja miks, seda on raske seletada," kommenteeris eestlasest ääremängija, kes ise on kahes viimases kohtumises olnud superheas löögihoos.

"Kui meeskond kaotab, siis pole ka endal hea esituse korral midagi hõisata. Olen tervise paremaks saanud, selg ja sellest lähtuvalt ka põlv enam väga ei paina. Kindlasti pole minu peale varasemast rohkem mängitud, punktiskoorid on tulnud kuidagi loomulikul teel," märkis nädalavahetusel efektiivsuskoefitsendilt kogu vooru paremuselt teise soorituse pakkunud Kangur.

Pühapäevaselt kohtumiselt terve öö (8 tundi) bussiga koju sõitnud Varese meeskond saab järgmiseks mänguks Milano EA7 Emporio Armaniga täiendust. "Tean, et üks ameeriklasest tagamängija meiega liitub, kuid hetkel teda veel siin pole. Meil on tagaliinis tõesti jõudu juurde vaja. Teemu Rannikkot vaevab põlvetrauma ning otse USA ülikoolist tulnud Justin Hurtt ei vea kohati lihtsalt välja. Rõõmu teeb see, et Janar on suutnud end algviisikusse murda. Trennis tegi ta imeasju juba varem, nüüd on suutnud mängudes ka enesekindlalt tegutseda. Oskuste poolest peakski Janar olema algkoosseisu mees," kõlas Kanguri arvamus.