Osavõtjaid tuli kokku nagu ikka üle terve Eesti, seekord oli sukeldujaid mängimas 44.

Mäng käis 64-ruudulistel laudadel vene kabe reeglite järgi, mängiti 7 vooru, millest igaüks kestis 12 minutit. Allveekabe eripära on see, et seatud on ajaline piirang. Kes 12 minuti jooksul mängu lõpetada ei jõua, peab laskma kohtunikul otsustada, kumb mängijatest võitis. Kohtunik oli turniiril Valtu Spordimaja juhataja Kalju Kalda, kes on samas ametis olnud ka möödunud kahel aastal.

Tänavuse allveekabeturniiri võitis Kerdi Pesur, teise koha sai 16-aastane Kristjan Jürgenson ja kolmandaks tuli Aivar Kaljulaid, kõik kolm on Tallinnast. Huvitava faktina olgu ära märgitud see, et esimese ja teise koha omanikud on ema ja poeg ning nad mõlemad on seotud Nõmme Kabeklubiga.

Võitjad said auhinnaks Puraviku Sepikojas valmistatud sepised - dekoratiivsed "ärasöödud" kalad.

Kõik osavõtjad said kingiks turniiri medali ja lisaks loositi välja kaks termost, sülearvuti seljakotti ja fliisi, mille oli välja pannud arvutifirma Ordi.

Allveekabeturniirist on saamas traditsiooniline sukeldujate talvine üritus. Möödunudaastasel turniiril püstitati sealsamas Valtu Spordimajas Guinnessi Rekord "kõige rohkem inimesi vee all kabet
mängimas", rekordi püstitasid 52 sukeldujat. Eesti sukeldujate püstitatud maailmarekordit pole seni veel purustatud, kuigi lätlased seda juba korra üritanud on.