Võitjate parimana viskas Kaspars Cipruss 22 punkti ja võttis maha 11 lauapalli, Martin Dorbek lisas 17, Valmo Kriisa 14 ja Reinar Hallik 12 silma. Vastaste edukaim oli 15 punktiga Paulius Kleiza.

Tarvase peatreener Andres Sõber tõstis meeskonna viiendas järjestikuses Balti liiga võidumängus eraldi esile mängujuht Martin Dorbekit, kuid kiidusõnu jagus loomulikult teistelegi. "Martin oli täna eriti tubli," lausus Sõber. "Janis Vahter pingutas ja näitas, et ta on meeskonna jaoks taas olemas. Hämmastav oli vaadata, kuidas Kriisa jälle jaksas pool tundi rabada ning Sirsnins pärast eilset superesitust end ilusasti tänasekski kokku võttis. No ja Kaspars on Kaspars."

Challenge Cupi veerandfinaalidega tehakse algust veebruari esimeses pooles. Rakvere Tarvas saab vastaseks B-alagrupi neljanda koha omaniku ehk TTÜ KK. Nii veerandfinaalides kui ka neile järgnevates poolfinaalides ja finaalis selgitatakse võitjad kodus-võõrsil mängudega kahe kohtumise kokkuvõttes.

TTÜ kaotas täna võõrsil Vilniuse Sakalaile 71:82. Rapla Piimameistrid võtsid suure 60:96 kaotuse vastu Panevežyse Techasaselt. Eelviimase ehk viienda kohaga leppima pidanud Rapla jaoks on turniir läbi.