Kõigil, kellel huvi kuulsa Itaalia klubi taustaga mängijat oma silmaga kaema minna, on selleks võimalus täna kell 11, kui Nõmme Kalju peab aasta esimese kontrollkohtumise Sportland Arenal Paide Linnameeskonna vastu.

"Tal on hea tehniline baas ja teravus. Kiirete liigutustega ja ohtliku vasaku jalaga noor mängija. Potentsiaal on väga hea," iseloomustas uut meeskonnakaaslast reedel Delfiga vestelnud Eesti koondise keskkaitsja Alo Bärengrub, kes hiljuti isegi Kaljuga lepingut pikendas. "Ta on meeskonda hästi sulanud. Meil üks itaallane oli juba ees, temaga suhtleb rohkem, aga päris umbkeelne pole, saab inglise keelest aru küll ja teistegagi suheldud."

Kalju peatreener Igor Prins ning klubi president Kuno Tehva itaallase palkamist ei kahetse. Kaugel sellest. Prinsi sõnul võib ta silmad ette teha nii mõnelegi Eesti meistriliiga tegijale.

"Sellise kiirusega mehi on siin vähe. Ta sobib meile väga hästi. Kiirus ja vasak jalg on tal korralik," lausus Prins, kinnitades, et Quintieriga arvestatakse eeloleval hooajal kindlasti kui ühe põhimehega.

Klubi presidendil 21-aastase mängumehe kohta ühtegi halba sõna öelda pole. "Itaallane läheb treenerite sõnul iga trenniga järjest paremaks. Temaga ollakse väga rahul," sõnas Tehva ning lisas, et järgmisel nädalal sõlmib Kalju lepingu ka Pärnust tulnud poolkaitsja Tanel Meltsiga.

Kaljus viibib hetkel testimisel veel 185 cm pikkune sakslasest ründaja Robert Krupp, kes mullu pallis Saksamaa viiendas liigas, kuid on kuulunud ka FC Energie Cottbusi (praegu Saksamaa esiliigas - toim) hingekirja. Kas sakslane neile jääb või mitte, otsustatakse eelseisva sõprusmängu põhjal.