"Tabel kõige lihtsam ei ole. Võiks palju parem olla. Tegemist on praktiliselt kõige tugevama veerandiga selles tabelis üldse," ütles Leius Delfile.

Alustagem esimesest vastasest. Rootslanna Johanna Larsson (WTA 59.). "Keskpärane Rootsi mängija. Paistab, et praegu endast midagi väga erilist ei kujuta. Aucklandis kaotas avaringis 1:6, 1:6 Sara Erranile ning eelmise aasta lõpp polnud ka midagi erilist, kuid on ka väga häid võite saanud," sõnas Leius, pidades silmas näiteks mullust French Openit, kus Larsson võitis avaringis kolmes setis serblannat Ana Ivanovici. "Sõrme suhu pista ei saa, võib hammustada."

Teise ringi eeldatav vastane Jekaterina Makarova (WTA 54.) on Leiuse arvates aga üks vastikumaid. Venelanna jõudis mullu Australian Openil ja French Openil kaheksandikfinaali, kusjuures Pariisis sai ta komistuskiviks kolmandas ringis just Kanepile. Makarova võidunumbrid olid siis 6:4, 7:5.

"Vasakukäeline. Väga soliidse tagajoone mänguga ning korraliku serviga. Ta on eriti ohtilk just siis, kui matš läheb lõpu peale. Eastbourne'i turniiril, mille ta 2010. aastal võitis, alistas ta järjest väga tugevaid vastaseid (teiste seas näiteks Flavia Pennetta, Svetlana Kuznetsova, Samantha Stosur ja finaalis Victoria Azarenka - G.L). Tal on Austraalias treener kaasas, kes on väga kogenud ja hea juhendaja, jagab tennist hästi," sõnas Leius.

"Loogiliselt mõeldes peaks Kaia jõudma 32 hulka, kus tuleb Vera Zvonarjova, kes on praegu väga ebamäärane vastane. Sydney's kaotas ta avaringis Kuznetsovale väga kergelt 1:6, 2:6, tehes seejuures seitsmes servigeimis üheksa topeltviga. Ilmselt on tal praegu probleeme serviga. Kuigi selle ajani, kuni nad Kaiaga kokku lähevad, on vahepeal kümme päeva vahet, aega parandamiseks on küll. Sealt edasi tuleb siis juba turniiri üks põhifavoriite Serena Williams."

Läbi aegade parim Eesti meestennisist ennustab, et nii mõnigi asetatud mängijatest (Kanepil on Melbourne'is 25. asetus - toim) peab esimeses kahes ringis reketid pakkima. "Loodame, et Kaia hea vorm jätkub ja tema nende hulgas ei ole. Brisbane'i turniirivõit ei tohiks just kahjuks tulla. Enesekindlust peaks olema. Mis kõige tähtsam - paistab, et nad on treeneriga saanud paika korraliku matšiks ettevalmistuse. Loodame kõige paremat," lisas Leius.

VIDEO: Huvitav vahejuhtum Makarova ja Azarenka 2010. aasta finaalist: