Floridas elav ja treeniv 23-aastane Leibak proovis esimesel treeningul kaugushüpet ja jõudis teisel treeningul ka oma põhiala kolmikhüppeni.

"Esimesed kaks hüpet pabistasin päris korralikult. Siis treener läks ka kergelt närvi ja ütles, et ole nüüd sportlane, ole agressiivne ja tee hüpe lõpuni. Kuulasin teda ja võtsin end kolmandaks hüppeks kokku. Uskumatu, kui pikalt ma seda oodanud olen," kirjutas Leibak oma blogis. "Lõpuks sain oma lemmikala ka teha. Küll oli hüpe vaid kuue sammu pealt, aga esimeseks korraks sellest mulle piisas."

"Tulemusest pole hetkel muidugi midagi rääkida, sest see pole kindlasti mainimisväärt. Ma isegi ei mõõtnud, aga no silma järgi üks paras jama oli. Kuid hetkel olen ma taaskord õnnelik, et kõik luud-liigesed-kõõlused kenasti vastu pidasid," lisas Leibak.

"Lihtsalt hirm on. See nö “pauk” mis 1,5 aastat tagasi Achilleuse kõõlusest läbi käis ja sellele järgnev kole pikk taastumisprotsess , ei lähe ilmselt kunagi meelest. Nüüd tuleb tegeleda natuke oma mõistuse kallal, et see “hirm” edaspidi sooritusi takistama ei hakkaks. Ja ma juba tegelen sellega. Olen kindel, et mu keha suudab end suveks üles töötada. Kannatust ja veelkord kannatust!"