Kutsutud külaliste hulgas oli ka Jaan Kirsipuu, kes 1992. aasta sügisel, siis veel stažöörina, samas klubis elukutselise ratturi teed alustas. Toona kandis klubi nime Chazal-Vanille et Mûre.

Kirsipuu esindas sama meeskonda ühtekokku 12 aastat ja on ülekaalukalt klubi ajaloo võidukaim rattur. Kokku on aastatega saadud UCI kalendrivõistlustel 368 esikohta, neist enam kui 100 kuuluvad Kirsipuule. Läbi aastate on eestlastest Prantsusmaa tipptiimis sõitnud ka Lauri Aus, Innar Mändoja, Erki Pütsep, Rene Mandri ja Tanel Kangert.

Nimekamatest sõitjatest olid Kirsipuu kõrval kutsutute hulgas näiteks Aleksandr Vinokurov, Jacky Durand, Christophe Moreau, Laurent Brochard, Gilles Delion, Pascal Chanteur jt. Enam kui 1000 pealisele publikule esines kõnega teiste VIP persoonide kõrval ka Tour de France´i praegune direktor Christian Prudhomme.

Juubelit tähistanud klubi juhtfiguuriks on kõik need aastad olnud Vincent Lavenue. Värvika ajaloo meenutuseks tuleb õige pea müüki rohke pildimaterjaliga 144 leheküljeline raamat.