Tanel Ojaste, mida teie isiklikult homsest päevast ootate?

Mingeid kohti ma praegu küll välja lubama ei hakka. Üritame endast parima anda. Ei oska praegu öelda, kuidas senised etapid meestele mõjunud on. Raske võistlus on olnud, eile oli õnneks puhkepäev. Ootan muidugi head esitust. Kõigepealt, et mehed kvalifitseeruksid, siis vaataks juba edasi. Eelsõidust edasi saamine on praegu peamine eesmärk.

Kas meie sprinterid on end kuidagi homseks püüdnud säästa?

Niivõrd-kuivõrd. Teatud distantsidel oleme natuke teadlikumalt tagasi hoidnud, aga täna küll mitte. Mehed võtsid 5 km sõitu sama tõsiselt kui mõnda tiitlivõitlust, keegi midagi tagasi ei hoidnud. Mõnel mehel võib-olla suusaga ei õnnestunud täna kõige paremini. Määrdemeestele olid täna väga rasked olud. Hommikul oli väga paks lumesadu. Nulli ümber klassikasuusa määrimine on alati väga keeruline ning nõuab väga palju testimist. Kui seal natuke mööda panna, siis hästi see ei lõppe.

Tour de Ski üldarvestuses on viie etapi järel parima eestlasena Aivar Rehemaa 43. kohal. Parim individuaalne koht pärineb 31. detsembri klassikasprindist, kus Simonlatser sai 12. koha. 

Ojaste lisas, et pärast homset etappi tulevad sprinterid Kümmel, Simonlatser, Einaste ja Algo Kärp koju Eestisse, suusatuuri jätkavad Eesti meestest kuni lõpuni Aivar Rehemaa, Karel Tammjärv ja Eeri Vahtra.