Finaalid:

Meeste finaalis võtsid venelased koguni nelikvõidu - võitnud Nikita Krjukovile järgnesid Aleksei Petuhhov, Nikolai Morilov ja Dmitri Japarov. Dario Cologna oli viies ja Petter Northug alles kuues. Tasub mainida, et Venemaa koondise määrdemeesteks on Eestist pärit hooldemehed
Urmas Välbe,
Margo Pulles, Eero Bergmann, Sergei Lopuhhin ja
Mihhail Lukertšenko.

Poolfinaali pääsenud Timo Simonlatser oli kokkuvõttes 12. ning veerandfinaali jõudnud Peeter Kümmel 15. ja Kein Einaste 20.

Naistest sai Oberstdorfis esikoha poolatar Justyna Kowalczyk, järgnesid norralannad Marit Björgen ja Astrid Jacobsen.

Poolfinaalid:

Ainsa eestlsena 12 hulka jõudnud Timo Simonlatser oli teises poolfinaalis ja lõpetas kindlalt viimase ehk kuuendana. Võitnud Dmitri Japarovile kaotas ta 6,5 sekundiga. Teisena lõpetas Petter Northug (+0,1) ja kolmandana Maksim Võlegzanin (+0,5).

Veerandfinaalid:

Timo Simonlatser oli viiendas veerandfinaalis ja võttis esikoha, pääsedes poolfinaali. Maksim Võlegzanin kaotas eestlasele 0,2 ja Fabio Pasini juba 1,2 sekundiga.

Kein Einaste oli esimeses veerandfinaalis neljas Aleksei Petuhhovi, Nikita Krjukovi ja Marcus Hellneri järel, jäädes neist nelja sekundi kaugusele.

Peeter Kümmel oli teises veerandfinaalis kolmas Nikolai Morilovi ja Dario Cologna järel. Kaotust võitjale kogunes 1,2 sekundit ja paraku Kümmel aegade võrdluses enam edasi pääseda ei saa.

Kvalifikatsioon:

Sprindietapi kvalifikatsiooni läbisid edukalt ka kolm Eesti meessuusatajat. Timo Simonlatser näitas kvalifikatsioonis 18., Peeter Kümmel 27. ja Kein Einaste 30. tulemust. Kiireim oli ajaga 2.27,81 Venemaa sprinter Aleksei Petuhhov, esimesena jäi 30 hulgast välja Karel Tammjärv.

Einaste stardib esimeses, Kümmel teises ja Simonlatser viiendas veerandfinaalis. Naiste veerandfinaalide tehakse algust Eesti aja järgi kell 15.30, seejärel alustavad mehed.

Naiste kvalifikatsiooni kiireim oli Justyna Kowalczyk (2.49,83). Tatjana Mannima sai 41. ja Triin Ojaste 47. koha.

---------------------------------

Eelinfo:

Eilse nelja tunnise autosõidu järel kolis võistlejate karavan Oberhofist 2005. aasta maailmameistrivõistluste paika Oberstdorfi, kus täna on siis kavas klassikasprint ning homme suusavahetusega distantsid.

1,2 km pikkusel rajal peetav sprindivõistlus algab kvalifikatsioonisõitudega Eesti aja järgi kell 14.30. Tuuri üldliidritena lähevad võistlusele vastu Axel Teichmann ning Justyna Kowalczyk.

Mullu võidutsesid Oberstdorfi sprindis Emil Jönsson ja Petra Majdic.