Jõulude eel viis Paf heategevuskampaania Rocca al Mare kaubanduskeskusesse, kus keskuse külastajad said heategevuspalle ostes annetada raha kolmele erinevale valdkonnale. Rahvusvahelise internetimängude portaali Paf juhi Allar Levandi sõnul koguti sel moel heategevuseks 550 eurot. “Kuna kaubanduskeskuses poodlevad inimesed näitasid üles suurt huvi heategemiseks, siis otsustasime aktsiooni korrata ning alates tänasest on kõigil soovijatel jälle võimalik osta heategevuspalle Rocca al Mare keskusest,” lisas Levandi.

Kampaania sai alguse detsembri alguses, kui viide Eesti spordiklubisse paigutati Paf heategevuskampaania pallisilindrid ning klubikülastajad said võimaluse värviliste pallide ostuga annetada raha kultuuri-, spordi- ja sotsiaalhoolekande valdkonnale. Valge palli ostuga toetatakse Tallinna Linnateatrit, punaseid palle ostes Oleviste hoolekannet ja rohelisi palle ostes Rein Taaramäe jalgrattaklubi. Igale 1-eurosele palliostule lisab Paf omalt poolt heategevuseks samasse valdkonda veel ühe euro. Sel moel on tänaseks päevaks spordiklubides heategevuseks kogutud üle 300 euro.

Allar Levandi sõnul on seni inimesed kõige rohkem palle ostnud Rein Taaramäe jalgrattaklubi toetuseks. “Väga suurt ostuerinevust valdkondade vahel siiski ei ole ning ka Tallina Linnateater ja Oleviste hoolekanne on annetustena kogunud tubli summa,” ütles Levandi.

Kahel korral jõudis Paf heategevuslik pallikampaania ka korvpalliväljakule. „Tallinna Kalevi mängude vaheajal valisime publiku seast kolm inimest, kes andsid oma panuse heategevuseks erivärviliste pallidega korve visates,“ ütles Levandi. „Iga tabav vise kasvatas konkreetse valdkonna summat 50 euro võrra, sõltuvalt korvpalli värvusest,“ ütles Pafi Eesti juht Allar Levandi.

Kõikide Paf pallikampaania heategijate vahel loositakse koostöös Eesti Olümpiakomiteega 3. jaanuaril välja ühenädalane reis kahele Londoni olümpiamängudele, mis sisaldab nii majutust, lennukipileteid kui ka pääsmeid võistlustele. Kampaania lõpuüritus toimub 4. jaanuaril Solarise Apollo raamatupoes, kus võitjale antakse pidulikult üle ka peaauhind.