Konstantin Vassiljev võitis aasta meessportlase kategoorias rahvahääletuse ning teenis kokkuvõttes kõrge 3. koha. Rüütli valisid aasta treeneriks nii spordiajakirjanikud, alaliidud kui ka rahvas, jalgpallikoondise seadsid esikohale ajakirjanikud ja rahvas.

"Eesti jalgpallikoondise nimel avaldan siirast tänu selle tunnustuse eest. Täname südamest kõiki meie poolehoidjaid, kes on meid aastate jooksul toetanud nii rõõmsatel kui ka rasketel aegadel. Käesoleval aastal kogu Eesti rahvale suurt rõõmu pakkunud tulemused on Eesti jalgpallipere aastatepikkuse sihikindla töö tulemus," märkis Eesti koondise kapten Raio Piiroja.

"Oleme jalgpalli arendanud ühiskonna- ja kultuurikeskselt ning soovime anda oma panuse Eesti sporti ja meie ühiskonda. Peame jätkama jalgpalli arendamist ühiskonda edasiviivates tähendustes, sest koondise edu on ikkagi asja üks külg ja sama olulised või ka olulisemad - kuigi varjatumalt - on seosed jalgpalli ja ühiskonna vahel teistel tasanditel," lisas Eesti Jalgpalli Liidu president Aivar Pohlak.