PB vanuseklassi (poisid sünd. 1996.a. ja hiljem) karikafinaalis võitis Tiit Soku Korvpallikool (treener Mart Uuehendrik) Viimsi korvpalliklubi (treenerid: Tanel Einaste, Valdo Lips) tagajärjega 90:68, kirjutab basket.ee.

Võitjate resultatiivseim oli Kristofer Kurvits 21 punktiga. Finaali parimaks mängijaks valitud Kurvits kogus lisaks 8 lauapalli ja 4 resultatiivset söötu. Marko Meimer sai hakkama kaksikduubliga visates 17 punkti ja võttes maha 11 lauapalli. Viimsi KK skooritegemine lasus kolme mängija õlul: Karl-Robin Jürjensilt 22 punkti, Alan-Joonatan Rebaselt ja Karl-Johan Lipsult võrdselt 15 silma.

TB vanuseklassi (neiud sünd. 1996.a. ja hiljem) karikavõitjaks krooniti Tallinna Kalevi võistkond (treenerid Janika Veinpere-Pillisner ja Maarika Veigel). Finaalis alistasid kalevlased Rapla Korvpallikooli võistkonna (treener Kadri Kummer) numbritega 97:40.

Võitjate resultatiivseimad olid Tatjana Razguljaeva ja Darja Dikalenko mõlemad 28 punktiga. Esimesena mainitud kogus ka 20 lauapalli ning tunnistati finaali parimaks mängijaks. Kaksikduubliga sai hakkama ka Sofia Anissimova, kes kogus 15 silma ja 10 lauapalli. Raplakate parim oli Laura-Marleen Reissar, kelle arvele jäi 18 punkti ja 8 lauapalli.