Delfi esitas pärast VEF-i 78:71 võitu Kalev/Cramo üle reedel VTB Ühisliigas pressikonverentsil küsimuse "Keda tahaksite Kalev/Cramo mängijatest enda meeskonna ridades näha?" ning sai hoopis sellise vastuse:

"Eesti korvpall on mulle alati sümpaatne olnud. Mul õnnestus mängida Tiit Sokuga koos Nõukogude Liidu noortekoondises. Ta on mu hea sõber ja ma armastan teda väga. Ta oli väga tark korvpallur. Eestlastel olid alati väga tugevad mängijad. Mäletan Priit Tomsonit, Jaak Lipsot ja Aleksei Tammistet. Külastan alati rõõmuga Tallinnat. Täna kohtusin näiteks Salumetsaga, rääkisime temaga pikalt. Mul on siin palju sõpru."

Vaata videost:

Butautase kommentaar eilsele mängule:

"Tänan Kalevit ilusa mängu eest. Mäng pidi pealtvaatajatele meeldima. Oli pinget, ilusaid momente, kuid andke andeks, seekord olime meie tugevamad. Alustasime mängu hästi, surusime oma mängu peale. Kalev viskas sisse paar väga ilusat ja rasket kaugviset, tänu millele mäng võrdsustus. Teisel poolajal me isegi kaotasime mängu üle kontrolli, kuid lõpus olime veidi paremad. Vabavisked tabasid ja nii me neljanda võidu võtsimegi. Kuid sellega elu ei lõppe. Meil on veel jäänud üks raske mäng Samaraga. Mängijad on viimastest Kreeka ja Kalevi mängudest väsinud, aga tuleb jõud taastada ja edasi võidelda."