"Päris normaalne loos, nendega on võimalik mängida küll," ütles Pareiko Eesti Päevalehele. "Kui vaatame nime järgi, siis ei ole tegemist väga tugeva võistkonnaga, aga samas ei tea ma võistkonnast midagi. Seetõttu ei saa palju öelda ja eks mäng näitab, kuidas läheb. See, et nad läksid edasi 32 hulka, tähendab, et tegemist on päris kõva võistkonnaga ja lihtne meil olema ei saa."

Juhul, kui Wisla peaks kahe mängu kokkuvõttes Liege'ist parem olema (mängud peetakse 16. ja 26. veebruaril), minnakse 1/16-finaalis vastamisi sakslaste Hannoveri või taaskord Belgia meeskonnaga Club Brugge. Pareiko nõustus, et kumbki neist pole samuti esimese suurusjärgu klubi.

"Tõsi, aga nõrku satse ei ole alles jäänud. Samas meil on ka hooaeg selleks aastaks lõppenud, Belgias mängitakse aga edasi. Seetõttu on meil natuke raskem ja peame mängurütmi leidma. See on midagi uut, et peame veebruaris eurosarja mänge mängima. Ise lähen Poolasse tagasi 11. jaanuaril ja pärast seda tulevad laagrid Hispaanias ja Portugalis. Poola liiga algab veebruari keskel, enne taheti veel ära mängida superkarikas, kus kohtume Varssavi Legiaga," lisas väravavaht.