Mees vahetati New Orleans Hornetsist Clippersisse Chris Kamani, Eric Gordoni, Al-Farouq Aminu ning Minnesota Timberwolves'i esimese ringi valiku eest.

Kuus hooaega NBA-s veetnud ning neli korda Tähtede mängul osalenud Paul hakkab väljakut jagama noore superstaari Blake Griffini ning lootustandva keskmängija DeAndre Jordaniga. Lisaks liitus meeskonnaga Dallas Mavericksist Caron Butler.

Eelmise hooaja näitajad olid mängujuhil 18,7 punkti ning 9,8 söötu. Mees astub vastu viimasele "kohtustuslikule" lepinguaastale, mille jooksul teenib 16,4 miljonit dollarit. Peale hooaega on tal võimalus valida, kas hakkab vabaagendiks, pikendab lepingut või mängib viimase lepinguaasta, mis tooks talle sisse 17,8 miljonit.

Hornets saab endale keskmängija Chris Kamani, kes hakkab mänguaega Emeka Okaforiga jagama. Suurim tehinguväärtus meeskonnale on tõusev täht Eric Gordon, kes jõululaupäeval alles 23 aastaseks saab ning möödunud hooajal 22,3 punkti mängus tõi. Lisaks saab Hornets järgmisel aastal Kamani 12,4 miljonilise palganumbri eelarvest eemaldada, kuna mehel on käsil viimane lepinguaasta. See tagab tulevikuks vabamad käed.