"Sellise ründava ja kiire mänguga meeskondade vastu mängides väljud võitjana, kui oma taktika peale saad. Meil oli vaja neid kaitses minimaalse skoori peal hoida ja sellega saime esimesel poolajal ka väga hästi hakkama. Tavaliselt viskavad nad palju rohkem punkte," lausus Arbet, kes ise toetas kodumeeskonda 29 punkti ja 7 lauapalliga.

Arbet tabas 10-st kaugviskest pooled, 12-st kahepunktiviskest läbis pall korvirõnga kuuel korral ning kolmest vabaviskest läks mööda üks.

"Lihtsalt oli selline päev. Hea emotsiooni pealt tuli. Praegu on meil olnud selline nädal, kus oleme saanud rahulikult trenni teha ega ole pidanud nädalas mitu mängu pidama. Väga värske tunne oli. Kuigi võinuksime ka varem mängu ära otsustada, oli hea, et lõpuks võit ära tuli," lisas Arbet.

Arbeti sõnul võib laupäeval saadud heast emotsioonist kasu olla ka esmaspäevases VTB Ühisliiga mängus Kaasani Unicsi vastu. "Eks ta kindlasti annab hea emotsiooni. Nüüd peab lihtsalt esmaspäevaks välja puhkama. Kusjuures väsimuse poolelt väga hull seis praegu ei olegi," ütles ta.

Kalev/Cramol ei teinud tänases mängus kaasa Armands Škele, keda kimbutab külmetushaigus. Lätlase osalemine esmaspäevases kohtumises on samuti veel kahtluse all.