Mis Mourinho sellega öelda tahab? "Ma olen siin juba 30 minutit istunud. Mis iganes sõnum peatreeneril on, ühtib see minu ja ka mängijate arvamusega," vastas Karanka küsimuste laviinile Mourinho puudumise kohta.

Tänasel kohtumisel avaneb Mourinho hoolealustel võtta oma suurima rivaali vastu liigahooaja esimene võit ning varasematele Barcelona domineerimistele lõpuks vastulöök anda. Mourinho esimesel El Classicol sai Real Barcelonalt sugeda 0:5, samuti on Barcelona võitmatuna püsinud järjest kuues pealinlaste vastu peetud mängus.

Barcelona praeguse peatreeneri Pep Guardiola valitsemise ajal on Barcelonal sellest vastasseisust kirjas seitse võitu, kolm viiki ning vaid üks kaotus kõikide sarjade peale.

Madrid läheb aga mängule vastu fantastilises vormis ning võib 16. järjestikuse võiduga purustada oma 50 aasta vanuse võitude rekordi.

Hispaania meistriliiga tabelis on Realil liidrina 14 mängust kirjas 37 punkti, 15 mängu pidanud Barcelona on 34 punktiga teine ning 30 silma kogunud Valencia kolmas.

Kauaoodatud matš Madridis Bernabeu Stadiumil algab Eesti aja järgi kell 23.00.

Guardiola pressikonverents:
Karanka pressikonverents: