Kuigi kodumeeskond jäi kohtumise avaminutitel tagaajaja rolli, ei jäetud seda põdema ning esimese perioodi keskel mängupilt võrdsustus ja veerandaja lõpetas Tanel Kurbase viimase sekundi pealtpanek, mis Tartu Ülikooli poolt vaadatuna seisuks 25:30 tegi. Veel teise veerandaja esimesel poolelgi püsis vahe nelja-viie punkti peal. Ent mõne minutid enne poolajapausi alustas Šiauliai spurti, mille käigus visati 16 punkti ning kodumeeskond vastas vaid neljaga. Nii oli poolajavileks mängu jõuvahekorrad paigas ja Šiauliai eduseisuks 61:45.

Külaliste väga ladus koostöö ei raugenud ka kolmandal veerandajal ja tartlased jäid järjest suuremasse kaotusseisu. Vahepeal juba 27 punktini veninud vahe õnnestus enne viimast neljandikku siiski 21 peale tagasi mängida.

Kodupubliku ees ei jätnud aga Tartu Ülikooli meeskond siiski jonni ja võideldi viimaste minutiteni, et kaotus näotult suur ei tuleks. Suureskoorilise mängu võitis Šiauliai lõpuks tulemusega 105:94 ja kirjutas sellega tabelisse kaheksanda järjestikkuse võidu Balti liigas.

Resultatiivseimad
Bill Amis viskas 24 mänguminutiga 23 punkti ja võttis kaheksa lauapalli. Neli kaugviset tabanud Rain Veideman lõpetas mängu 20 punkti ja kolme korvisööduga. Tanel Kurbas viskas 12, Marek Doronin ning Vallo Allingu võrdselt 11 punkti.

Šiauliai poolel kogusid kõik algviisikumehed kahekohalise punktisumma. Enim kanti neid Cameron Longi arvele – 22 punkti ja viis korvisöötu. Arvydas Siksnius viskas 20, Denzel Bowles ja Valdas Vasylius võrdselt 18 ning Rashaun Broadus 14 punkti. Broadus kogus lisaks punktidele veel ka kaheksa lauapalli ja seitse korvisöötu. Vahetusest sekkunud Mindaugas Zukauskas tõi meeskonnale 12 punkti.

Peatreeneri kommentaar
Peatreener Indrek Visnapuu – „Õnnitlen vastaseid hea mängu eest, sest nad panid meid raskesse olukorda. Oma rünnakuga saime veel enamvähem hakkama – 94 punkti sellisele vastasele visata pole ju paha, aga kaitses harutati meid täiesti lahti ja sellest ka kaotus.“

Tabeliseis
Balti liiga seitsmes kaotus kolme võidu kõrvale muudab Tartu Ülikooli play-offi pääsemise aina raskemaks. Šiauliai aga hoiab kindlalt liidrikohta kaheksa võiduga kaheksast mängust