Võistluspaigas Fremantle'is valitses täna superilus purjetamisilm päikesepaiste ning 6-8 m/s puhunud tuulega.

Deniss Karpak (Karpak Sailing Team) lõpetas Finn klassi seitsmenda ja kaheksanda võistlussõidu kuldgrupi finišikohtadega 17 ja 19. Seeria kestel kogutud 49 karistuspunkti asetavad ta homsete viimaste finaalsõitude eel 72 mehe seas 9. kohale.

Eesti tiimi juht Ott Kallas jääb Karpaki esitusega igati rahule: „Üheksas positsioon on väga hea. Deniss on võitluslikult meelestatud ja jätkab regati lõpuni ülimalt keskendunult. Tema võistlusseeria on väga stabiilne, millest halvim tulemus, 19. koht läks mahaarvamisele.“

Lauri Väinsalu (Rein Ottosoni Purjespordikool) finišeeris täna sama paadiklassi hõbelaevastikus 7. ja 4. kohaga ning on üldkokkuvõttes hoidmas 40. positsiooni. Juhtima on tõusnud britt Ben Ainslie.

RS:X naiste ning Laser Radial klasside purjetajatele oli täna plaanijärgne puhkepäev, kuna eileõhtuse seisuga ära peetud kokku 8 võistlussõiduga olid nad ilusti graafikus. Nii Finn, RS:X naised kui Laser Radial seilavad homme veel kaks finaalsõitu ning pühapäeval peetakse kõigis klassides juba topeltpunktidele purjetatav medalisõit, kuhu pääsevad vaid 10 parimat.