34-aastane Saviauk, kes tuli TVMK-ga Eesti meistriks ning mängib praegu Eesti kolmandas liigas ekskoondislasi koondavas tiimis Eesti Koondis, omab UEFA A treeneri kvalifikatsiooni ning asub treenima Arigato jalgpalliväljakul 2002-2003 sündinud poisse. Saviauk asub koostööd tegema Arigato praeguse noortetreeneri Renee Luhalepiga, teatab Kalju koduleht.

"Kuna mul eelmine leping lõppes, olin avatud uutele väljakutsetele. Kuigi ma plaanisin noorte treenimise lõpetada, tuli Nõmme Kalju president Kuno Tehva ja suutis mind meelt muutma panna. Tema visioon meeldis mulle ning ma andsingi oma nõusoleku," selgitas Saviauk.

"Loomulikult on mul omad eesmärgid, mulle meeldib treeneriamet väga. Üheks mu eesmärgiks on omandada UEFA Pro litsents ning tulevikus sooviksin ka Meistriliigas juhendada,” avalikustas ta.

Küsimusele, miks otsustati just nimeka ekskoondislase kasuks, vastas klubi spordidirektor Sergei Terehhov: "Sest ta on jalgpallitaustaga inimene, kes on mänginud noortekoondistes ning A-koondises ning seetõttu, et tuua kvaliteeti ka lasterühmadele. Selliseid inimesi pole palju. On tähtis, et lapsed saaksid juba noorelt sellise kvaliteediga mehe käe all treenida."