Esimesel, laupäevasel päeval, toimunud Balti Meistrivõistluste etapi esimese stardi klassis B 2000 võitis Saksa Auto AMK võidusõitaja Indrek Sepp. Kvalifikatsioonijärgselt oli esikoha hõivanud Aivis Ohtla Hondal, teine oli Girts Kruzmanis Opelil ja kolmas Indrek Sepp Volkswagenil. Kohe stardist ilmnesid probleemid Ohtla Hondal ning nii pääses sõitu juhtima Kruzmanis. Kolmandal ringil õnnestus Sepal Kruzmanisest mööduda ning sõitu juhtima asuda. Kruzmanis hoidis Seppa veel mitmete ringide vältel pinge all, kuid Sepal õnnestus esimene start B 2000 klassis võita. Teisena finišeeris Kruzmanis Lätist ja kolmandana samuti lätlane Janis Horeliks. Neljandana ületas finišijoone teise eestlasena Martin Merisaar Hondal. Vabaklassi parim oli esimesel võistluspäeval Tõnu Soomer BMW-l.

Vormel Balticu esimese stardi võitis Teppo Suvanto napi paremusega Ramunas Capkauskase ees. Sten Pentus sellesse starti kahjuks ei jõudnud - hommikusel vabatreeningul toimunud avarii tõttu purunes tema vormel küllaltki kapitaalselt ning vaatamata mehhaanikute tööle ei jõutud tehnikat stardiks töökorda saada.

Teise päeva startides said esimesed kuus võistlejat võrreldes esimese päevaga lähte pööratud järjestuses. Seega tuli Indrek Sepal startiga oma klassi kolmandalt kohalt Martin Merisaare ja Girts Kruzmanise järel. Start möödus sedapuhku oluliste kontaktideta, kuid peagi möödusid nii Kruzmanis kui ka Sepp Martin Merisaarest. Seejärel duelleerisid omavahel Kruzmanis ja Sepp ning ka pühapäeval lõppes duell Sepa võiduga – sedapuhku küll pärast väikest kontakti autode vahel, mille tulemusena langes Kruzmanis kolmandaks.

Ka vabaklassi teises sõidus käis kompromissitu heitlus Tõnu Soomeri ja leedulase Marius Budrikise vahel, mis oma lõpplahenduse leidis sõidu viimasel kolmandikul, kui autode vahel toimunud kontakti tulemusena sõitis rajalt välja taas kord Budrikis. Kohtunike otsusega hiljem kahjuks Tõnu Soomeri sõiduvõit tühistati – küll aga leidis seeläbi kinnitust asjaolu, et ühe õnnetus on teise õnn. Soomeri tulemuse tühistamisega tõusis Rebane teiselt kohalt esimeseks.

Vormel Balticu teises sõidus konkureerisid esikohale Sten Pentus ja soomlane Teppo Suvantoga. Pentus suutis soomlasest pidevalt 0,4-0,5 sekundit kiirem olla ning oli peagi Suvanto tuules. Kolm ringi enne finišijoont taas kord möödasõitu üritades läks auto pisut käest ning libises tagarattaga äärekivisse. Sellega ka Pentuse esitlus lõppes – olles sel hooajal nii mitmelgi korral viimaselt kohalt esimeseks sõitnud, tuli seekord siiski riskile lõivu maksta ja sõit katkestada.