Avamise puhul toimub sisegolfikeskuses 3.-4. detsembril suur Golfiturg, kus harrastajad saavad enda varustust müüa või osta ning esindatud on kõik juhtivad golfiklubid, -väljakud ning golfivarustuse müüjad.

TOP Golf sisegolfikeskuses saavad golfarid harjutada suurel 10 matiga löögialal, millest kaks on eraldatud PRO-de eratundideks, ja 6 auguga kiirel puttamisgreenil. Golfimängijad saavad oma oskusi lihvida või lihtsalt golfimängu nautida kahel golfisimulaatoril, kus on võimalus mängida kümnetel maailma tuntud virtuaalsetel golfiväljakutel. Sportlased saavad oma golfilööki treenida maailma kaasaegseimal swingi-analüsaatoril FlightScope X2.

TOP Golfis annavad õpet ning viivad läbi treeninguid viis Eesti juhtivat golfitreenerit – Enrico Villo, Martin Toom, Paul Põhi, Piret Peerna ning Valdek Apivala. TOP Golfis treenivad ka Eesti golfikoondised ning PGA Estonia elukutselised golfimängijad.

Klientide kasutuses on suur ooteala, kus saab jälgida Viasat Golf telekanalit, golfivarustust pakkuv EXIT Golfi PRO Shop, bagihoid ning keskuses on club-fitting’u ja varustuse hoolduse võimalus ja Titleist TRX Golf Workout finess-ala. Peale treeninguid pakub keskus sportlastele spordimassaaži teenust ning klientide käsutuses on kolm riietus- ja pesuruumi koos kahe saunaga. TOP Golf Klubi kasutuses on eksklusiivne klubiriietusruum koos aurusaunaga.

Sisegolfikeskust saavad kliendid hakata kasutama korrapääsme alusel või liituda kuumaksulise püsikliendi programmiga või TOP Golf Klubiga, kus aastases liikmemaksus sisalduvad kõik teenused. Koos Pirita TOP SPA ja spordiklubi Fitness4U-ga pakutakse klientidele ja peredele ka ühispakette koos jõusaali, ujula ja toitlustamisega.