Kui visata novembri lõpu seisuga pilk liiga resultatiivsustabelile, siis kaksikvõim kuulub Toronto Maple Leafsi ründajatele. Esikohal on 32 punktiga (16 väravat + 16 söötu) Phil Kessel ning teine 30 punktiga (12+18) Joffrey Lupul.

Philadelphia Flyersi tähe Claude Giroux järel leiab tabeli neljandalt realt vaid 18-aastase kollanoka Ryan Nugent-Hopkinsi. 2011. aasta Drafti esimene valik on Edmonton Oilersi eest 25 mänguga visanud 11 väravat ja andnud 16 resultatiivset söötu.

Tegemist tundub olevat tõelise imemehega, kes kohe debüütmängus Pittsburgh Penguins´iga viskas värava ning oma kolmandas NHL-i kohtumises tegi juba kübaratriki. 19. novembri 9:2 võidumängus Chicago Blackhawksi üle sai kanadalasest supertalent kirja koguni viis söödupunkti.

Kui nii edasi läheb, siis pole võimatu, et põhiturniiri lõpuks seljatab uustulnuk resultatiivsustabelis kõik ässad. Elaval hokilegendil Wayne Gretzkyl jäi sellest oma debüüthooajal 1979/1980 õige vähe puudu. Ka Gretzky oli toona hooaega alustades 18-aastane.