Väljakutsuja Boswell on karjääri jooksul 35 võitu ning 1 kaotuse teeninud ning on kindel, et lahkub Helsingist WBA tiitlivööga. "See on Ameerikale suur võitlus! Mina olen ainus poksija, kel on võimalus raskekaalu poksihiilgus tagasi Ameerikasse tuua. Olen juba tagasisõiduks suurema pagasi eest, kuhu tiitel pannakse, maksnud," oli Boswell enesekindel. "Minu sõnum kõigile poksifännidele: Külm sõda algab 3. detsembril 2011. aastal Helsingis. American Dream (Ameerika unelm -toim.) alistab kerge vaevaga Venemaa teeskleja (Russian pretender - toim.)!"

WBA raskekaalu meister Povetkin, kel karjääri jooksul 22 võitu ja mitte ühtegi kaotust, suuri sõnu matši eel ei kasutanud. "Annan oma vastuse ringis. Meil on olnud suur ettevalmistus. Teddy Atlas on välja mõelnud suurepärase strateegia. Austan Boswelli võitlejana, aga mind ta ei alista. Ootan laupäevast kohtumist, millest saab minu esimene tiitlikaitsmine paljudest."

Profipoksi tiitlimatši jälgib koha pealt ka Delfi, kelle vahendusel on lugejatel võimalik suurkohtumisele kaasnevaga kaasa elada.