Mullu positiivse dopinguproovi andnud hispaanlane viibis täna Kopenhagenis Team Saxo Banki järgmise hooaja meeskonna esitlusel ning siirdus siis Iisraeli treeninglaagrisse. Enne jõudis ta aga välja öelda tuleva aasta eesmärgid.

Küsimusele, kas tema peamine eesmärk on võita järgmise aasta Tour de France, vastas 28-aastane jalgrattur Reutersi vahendusel: „Jah...Ma tean, et see saab olema väga keeruline, kuid ma teen selle nimel kõvasti tööd.”

Ühtlasi võtab Contador Touri kui head ettevalmistust juulis ja augustis toimuvaks Londoni olümpiaks. „Miks mitte uusi väljakutseid proovida? Olümpia kõlab huvitavalt...kui see võimalikuks osutub, tahaksin proovida.”

2007., 2009. ja 2010. aastal Tour de France’i võitnud Contadori eelmise aasta 21. juulil antud dopinguproovist leiti klenbuterooli jälgi, kuid Hispaania jalgrattaliit vabastas ta veebruaris võistluskeelust. Rattaäss pääses toona selgitusega, et keelatud aine sattus tema organismi loomalihast, mida ta sõi. Rahvusvaheline Jalgratturite Liit ja Maailma Antidopingu Agentuur kaebasid juhtumi edasi Spordiarbritaaži, kes teatas hiljuti, et lõplikku otsust pole enne 2011. aasta lõppu oodata.