"Eks ma olin vahepeal üsna murelik ja õnnetu, et mis üldse edasi saama hakkab. Põlv ei olnud toona ka veel päris korra ja vaimu oli raske üleval hoida. Täna näen kõike juba märksa paremas valguses ning juhtunut pole mõtet taga nutta," rääkis Delfile mullu Giro d´Italia suurtuuril võistelnud Kriit.

"Leidsin uueks hooajaks koostöö Fixus Spordiga, kes mind võistlusvarustuse ning muude kulude kompenseerimisega toetab. Kaks tippratast, mis nad mulle annavad, maksavad rahalises vääringus märkimisväärse summa. Sõitsin nende all ka 2009. aastal ja usun, et meie koostöö laabub seegi kord. Palgaline sõitja ma pole, kuid kuna leping Cofidisega kestab 1. jaanuarini, siis otsest töölemineku muret pole," valgustas Kriit asjade seisu.

"Koduradadele tagasitulek ei tähenda sportlastee lõppemist. Tahtmine ja isu sporti teha on endiselt olemas, kuid olude sunnil tuleb seda vähemalt hetkel võtta vähe teistmoodi kui Cofidises sõites. Vähemalt põlv on paranenud ning paari nädala eest tehtud testvõistlus Ebavere krossijooksurajal andis kindlustunde. Järgmisel aastal näen end pigem maastikurattasõitjana ning ühe suurema eesmärgina olen vaimusilmas välja valinud oktoobri algul Prantsusmaal peetava maastikurattamaratoni MMi."