Kuigi Villareal on seni kõik viis mängu kaotanud, pole Mancini usk veel kadunud. „Me peaksime veel edasipääsu uskuma, kuna ei ole sugugi kindel, et Villareal ei suuda Napoli vastu punkti välja võidelda,” ütles Mancini pärast võõrsil saadud 1:2 kaotust Sky Sportsile. „Nad võivad võita või viiki mängida. Ma ei usu, et nad nulliga lõpetavad.”

Kui City peaks alagrupis kolmandaks jääma, jätkatakse eurohooaega Euroopa liigas, mis Mancinile eriti ei meeldiks. „Ma ei arva, et nüüd, kus me selle mängu kaotasime, kõik veel läbi on. Meistrite liigas võib kõike juhtuda. Selline on jalgpall ning meil on veel üks mäng jäänud. Ära kunagi ütle iial,” lisas itaallane.

Balotelli mängis palavikuga

„Ütleksin, et Napoli šansid on 70 ja meil 30 protsenti. Nad on favoriidid. Elu ei ole veel läbi, kui me edasi ei peaks saama. Vahel tuleb leppida kaotusega ning kui me play-off’i ei pääse, jätkame Euroopa liigas,” vahendab Mancini sõnu Guardian.

Mancini avalikustas veel, et City ainsa värava löönud Mario Balotellil oli mängu ajal palavik. Pidevalt mänguväliste tegevustega meedia huviorbiiti sattuvat itaallasest ründajat nähti esmaspäeval meeskonna hotellist lahkumas ja oma tüdruksõbraga pitsabaaris kohtumas, kuid peatreeneri sõnul oli tal selleks luba. Oma valikult teine ründaja Sergio Agüero pingile jätta Mancini ei kahetse.

„Ta oli haige, aga tal polnud muid probleeme. See oli väike palavik, mitte midagi sellist, mis tal mängida takistaks. Ta sai mult loa oma tüdrukule pool tundi tere öelda. Ning ta lõi värava. Võib-olla peaksin kõik oma mängijad pizzeriasse saatma,” viskas Mancini nalja.

A-grupi tabeliseis
1.Bayern 13 punkti
2.Napoli 8
3.Man City 7
4.Villareal 0