Ojamaa viibis üle-eelmisel nädalal Motherwellis viis päeva katsetel ning avaldas peatreener Stuart McCallile nii suurt muljet, et talle korraldati täna klubis kinniste uste taga treeningmäng.

Ojamaa agendi Jonne Lindblomi sõnul jäid treenerid eestlase tegutsemisega ka täna väga rahule. „Henrik ütles mulle, et tal läks päris hästi ning ta andis väravasöödu. Ta sai peatreenerilt positiivset vastukaja, temaga jäädi rahule,” ütles Lindblom Delfile.

„Henrik on teinud kõik, mis tema võimuses. Ülejäänu on nüüd minu teha ja välja uurida, kas nad pakuvad talle lepingut või mitte. Ta meeldib neile, aga see sõltub ka klubi rahalisest seisust. Oleme positiivsed, aga anname endale aru, et sealses jalgpallis pole finantsidega praegu kõige parem seis. Sellest võib asja saada, aga sellistes asjades pole enne lepingu allkirjastamist kunagi midagi kindlat.”

Eesti noortekoondisega keerulistes suhetes olev Ojamaa mängis möödunud hooajal Soome meistriliigas Rovaniemi Palloseura ridades. RoPs jäi 12 meeskonna seas viimaseks ning langes tulevaks hooajaks esiliigasse. Eelmisel nädalal ütles Lindblom, et Ojamaad näeksid meelsasti enda ridades mängimas veel mõned Soome klubid, kuid eelkõige otsitakse talle meeskonda mõnda teise riiki.

Motherwell lõpetas möödunud hooaja Šotimaa kõrgliigas kuuendal kohal. Hetkel hoitakse 15 vooru järel Glasgow Rangersi ja Celticu järel kolmandat kohta. Kilmarnock, kellega täna mängiti asub kaheksandal tabelireal, eelmine hooaeg lõpetati seitsmendana.