„Võib-olla oleks jah pidanud kaitse lukku tõmbama, kuid ma nägin, et olime pärast kümnekesi ja 0:1 kaotusseisu jäämist veel mängus sees ning meestes oli veel indu. Oleks ma ettevaatlikum tüüp, läinuks võib-olla teisiti. Paneme selle siis minu vigadesse,” lausus Rüütli.

„Ma ei ütleks, et ma olen just mängur, aga mina nimetan jalgpalli mänguks. Me läheme mängima, mitte piinlema. See suhtumine on meid palju aidanud, pakume pealtvaatajatele rohkem rõõmu. Neil peab ikka mingi nauding olema, nad ei taha näha, kuidas meeskond piindleb ja lõpuks viigi välja kraabib.”

Fääri saarte fiaskot meenutades tõmbas Rüütli paralleele ka eesootava 2014. aasta MM kvalifikatsiooniga.

"Kui varem pidime vaatama, kuidas tabeli viimastest kohtadest kaugemale hoida, siis nüüd saame seada juba suuremaid eesmärke. Kui Hollandist jagu ei saa, siis Türgi, Rumeenia ja Ungari on meie praeguse taseme pealt võidetavad vastased. Ja Andorra... Mõelgem siinkohal tagasi Fääri saartele," ütles Rüütli.

Koondise peatreener kaotusest Fääridele: "Ilma väravaid löömata ei saa olla edukas. Pead oma võimalused ära realiseerima. Kui seda ei tee, lähebki nii, nagu Fääridel juhtus. Sulle vilistatakse kaks penaltit ja lähebki asi käest."

"Pakist" Bosnia ja Hertsegoviinale: "No see oli eelmises valiktsüklis. Märgid olid valed. Tulime just Belgiast, kus saime hästi hakkama. Poolaja kaotasime 0:2. Ei olnud ohumärke, kuid mingil hetkel oleks tulnud hädapidurit tõmmata. Ei saanud enam laviini pidama. Mõnikord läheb asi lihtsalt raskesti juhitavaks."