Irish Independent kirjutab, et A Le Coq Arenal toimunud play-off mängu piletist ilma jäänud Conor Cunningham hiilis staadioni ruumidesse, tõmbas selga sealt leitud Eesti koondise dressi ning käis terve õhtu ringi nagu kohaliku meeskonnaga seotud inimene, istudes lausa varumeestepingil Tarmo Rüütli kõrvale, kuni turvamees ta mujale mängu nautima suunas.

Eesti Jalgpalli Liidu pressiesindaja Mihkel Uibolehe sõnul informeeriti juhtunust ka turvafirmat Meeskond, kuid mingeid sanktsioone kellegi suhtes ei rakendatud. Cunningham saadeti lihtsalt staadionilt välja ning sellega ka piirduti.

"Staadionile pääsemiseks ja seal liikumiseks on kõigile, ka treeneritele väljastatud kaelakaardid, mida saavad turvatöötajad kontrollida. See Iirimaa poolehoidja varastas Eesti koondise dressi, mistõttu turvatöötajad teda ilmselt ei kontrollinud, pidades teda ekslikult Eesti koondisega seotud inimeseks," rääkis Uiboleht, kelle sõnul oli iirlane dressi saanud ilmselt juba enne mängu staadioni olmeruumidest.

"Isiklikult märkasin teda staadioni fuajees pärast lõpuvilet ja loomulikult palusin turvatöötajatel ta staadionilt välja visata, mida ka koheselt tehti. Eks iirlane sai lõbusa elamuse - nagu ta ise ütles, elu põnevaim jalkamäng. Kuna olukord oli meile teada, siis informeerisime sellest kohe reedel ka turvafirmat. Kõigesse tuleb suhtuda terve mõistusega - taolised asjad ei tohi mitte kuidagi läbi minna, kuid samas ei saa ühe tegelase pärast rakendada ebamõistlikuid turvameetmeid."

Uibolehe sõnul mängu inspekteerinud UEFA delegaadi rapordis intsidentist juttu pole.

"Mängu delegaat hindab mängu korraldust läbi selle, kas toimus mängu segavaid intsidente või mitte. See raport koostatakse vahetult pärast kohtumist," ütles ta ning vastas küsimusele, kas see vahejuhtum märgiti ära, eitavalt.