Kuigi Kalev/Cramol on meeskonnas neli võõrleegionäri olevat klubi mängijaid ja treenereid puudutav palgafond tartlaste omast väiksem?! Kui nii, siis oli kerge etteheitena esitatud küsimus põhjendamatu ja vales kontekstis välja käidud.

Kalevi välismaalased väga odavad olla ei saa, mis tähendab hinnanguliselt palkasid vahemikus 3000 - 8000 dollarit kuus. Kas tõesti maksab Tartu eestlastele samasugust palganumbrit või veel enam, ehkki suuri tähti ju meeskonnas pole?

Üldiste eelarvenumbrite järgi, mis õnnestus teada saada on tõesti ülekaalus Tartu Ülikool. Nende aastane eelarve koos noortegruppidele suunatava toetusega jääb suurusjärku 1 miljon eurot, VTB Ühisliigas osaleval Kalev/Cramol on aga eelarvenumbriks umbes-täpselt 850 000 eurot. Kusjuures sinna sisse mahub ka varasemate hooaegade võlakoorem, mida jõudumööda vähendatakse.

Kui suure osa moodustab mõlemast üldnumbrist mängijate ja treenerite palgafond teada pole ja tegelikult konkreetsed numbrid ei mängi rolli. Kui palgafond on sarnane, siis tuleb öelda, et Kalev/Cramo tegutseb majanduslikult oluliselt efektiivsemalt kui Tartu, vähemalt, mis puudutab sportlikku poolt. Ja järelikult ei tohiks Kalevi tegemistesse ka kriitilisemalt suhtuda, kuigi välismaalaste arv võib selleks anda alusetu signaali.