MM-Motorsport meeskonna sõitja Georg Gross oli päeva lõppedes tulemusega rahul, kuigi laupäeval esimesena rajale minek kõige parem pole. „Muidugi oleks parem olnud, kui oleks 0,1 sekundit tagapool hoopis olnud, teisel kohal. Kuid midagi pole teha nüüd lähen homme esimesena teed lahti lükkama," rääkis Georg Gross. "Avapäeval andsime esimesel kruusakatsel teisel poolel pisut palju ära, esimene pool olime usun täitsa tempos. Eks laupäeva esimene katse saab korralik katsumus olema, ralli kõige keerulisem katse vaieldamatult,“

Teisena avapäeva lõpetanud Mads Ostberg oli samuti esimese päevaga rahul, laupäeval teisene rajale minek sobis mehele väga hästi. „Päevaga saab rahul olla, Markko oli muidugi täna kiire. Tal oli täna väike eelis rajapositsiooni näol. Seda just kruusal, asfaldil pole rajapositsioonil suurt vahet. Homme läheb korralikuks ralliks. Ma luban, et homme tõstame tempot ja võitleme esikoha nimel,“ rääkis Mads Ostberg.

Markko Märtin ja Kristo Kraag olid kiireimad kahel esimesel katsel, kuid kolmandal katsel piirdusid katse 17. ajaga. See tähendas, et avapäeva lõpetasid nad kolmandana, kaotades liider Grossile 4,7 sekundit. „Eks ta ikka taktika oli, ei taha proovima minna, kui libe esimesel autol on, las teised proovivad. Tänane päev näitas, et midagi lihtsat ei ole, vahe Madsiga suur ei olnud, homme tuleb ikka väga kiire sõit,“ oli Markko Märtini kommentaar peale esimest päeva.