Hea finišikiirendusega Räim teenis esikoha 6-liikmelisest jooksikutegrupist, olles lõpumeetritel selgelt kõige teravama jalaga. Hõbeda sai Guernsey saare esindaja, britt James McLaughlin ja pronksi 39-aastane iirlane Andrew Roche Mani saarelt.

Saaremaa jalgratturitele oli see Saarte mängudelt läbi aegade viiendaks grupisõidu kullaks, kahel korral on võiduni jõudnud Andres Lauk (1997, 1999) ning Indrek Rannama (1995, 2007).

Saaremaa jalgratturite juhendajana Saarte mängudel toimetav Mihkli isa Riho Räim meenutas, kuidas ta samal Wighti saarel 18-aastat tagasi poja sünnist teada sai. "Oli samuti grupisõidu päev, 3. juuli ja mäletan, et taastusime raskest võidusõidust. Siis tuli rõõmusõnum, et poiss käes. Imelik mõelda, aga nüüd tuli Mihkel ise siia samasse paika ja võttis grupisõidu kulla," meenutas isa härdalt.

Lisaks Mihkel Räime individuaalsele kuldmedalile sai Saaremaa grupisõidu meeskondlikus arvestuses, kus sõitjate kohapunktid liidetakse, pronksi. Varasemalt oli kriteeriumisõidus pronksmedali võitnud Indrek Rannama.