"Lugesin TÜ/Rocki klubijuhtide otsusest lennukis ajalehest ja pean tunnistama, et olen asjade käigus pettunud. Kui klubi tahab edasi minna, siis tuleb eurosarjades kaasa lüüa ning vajalik finants leida. Need summad ei ole ulmelised," sõnas äsja Türgist puhkuselt tagasi jõudnud Kullamäe kriitiliselt.

"Ehkki meil pole viimastel aastatel eurosarjas hästi läinud, siis nii klubi kui ka mängijate arengu seisukohalt oleme saanud hindamatu kogemuse. Nüüd järsku astuti täiesti kõrvale! Mind teeb selline otsus nõutuks ja ma usun, et mitmed mängijad on samuti väga pettunud," toonitas Kullamäe, kellel uueks hooajaks klubiga töölepingut veel sõlmitud pole.

Eesti meistrivõistlustel hõbeda saanud Tartu Ülikooli esindusmeeskond teatas eelmisel neljapäeval, et tuleval hooajal Euroopa tugevuselt kolmandas võistlussarjas (FIBA EuroChallenge) ei osaleta. Loobumise peamise põhjusena märgiti ära majanduslikud võimalused, ehkki samas kinnitati, et järeleandmisi meeskonna komplekteerimisel ja taseme hoidmisel ei tehta – endiselt on peamiseks sihiks Balti liiga Final Four ja Eesti meistritiitel.