Viimase kolme aasta meister Kalju saab pureda ka teise kõva pähkli, kui mõõtu võetakse ka põliselt rivaalilt S.C. Real/Triobet.

Uuel hooajal osaleb Meistriliigas kaheksa meeskonda: Unibet/Nõmme Kalju, FC ValiceCar, S.C.Real/Triobet, Augur/Betoon, Pärnu Vaprus, Sparta, Beregy United ja FC Üksjalgvärav. Eelmine aasta näitas, et konkurents Eesti rannavuti tipus on muutunud üha tasavägisemaks ning esikolmikusse tõusis uue meeskonnana Valice/Car. Tänavu võib üllatusi oodata näiteks Spartalt.

“Eesti rannajalgpall on arenenud väga loomulikku radapidi ja mängutase on jõudnud sinnamaani, et vaid ühe-kahe favoriidi nimetamine praktiliselt võimatu,” lausus Eesti Jalgpalli Liidu saali- ja rannajalgpalli komisjoni liige Kari-Andri Kask. “Uus hooaeg on suur väljakutse ka rannajalgpallikohtunikele, kes soovivad näidata parimat vilepartiid, mida eales Eesti randades nähtud.”

Pirita rannas kolmel väljakul toimuv rannajalgpalli Meistriliiga esimene etapp algab kell 11.00 ning viimased kohtumised algavad kell 16.10. Täpsem info aadressil www.rannajalgpall.ee