Kuldseekli Regatt tähistas oma 45. juubelit, olles Eesti purjetamises üheks vanemaks toimivaks laste võistluseks. Eriliseks teeb selle võistluse see, et lisaks purjetamisele võisteldakse ka jooksmises ja ujumises, mille distantsideks on vastavalt veidi üle 500 m ning 50 m. Sellise kompleksvõistluse eesmärgiks on kontrollida talviste trennide taset. Kui traditsiooniliselt on Kuldseekli Regatti peetud Optimist klassile, siis kahel viimasel aastal on lisandunud Eestile rahvusvaheliselt palju kuulsust toonud Zoom8 klass.

Viimase tosina aasta jooksul on jooksuvõistluseks kasutatud Pirita Spordikeskuse ümbruse jooksuradasid, kus ka paljude lastevanemate kärarikka kaasaelamise saatel toimus ka tänavune jooksuvõistlus. Ujumine viidi läbi Pirita TOP SPA ujulas. Merel peeti kokku 5 võistlussõitu, mis toimusid laupäeval vaiksetes tuuleoludes ning pühapäeval keskmisest veidi tugevama tuulega.

Kokkuvõttes võitis Optimist klassis Martin Õunap (Saaremaa Merispordi Selts), teiseks tuli Keith Luur (Pärnu Jahtklubi) ning kolmas oli Markus Lilienthal (Rein Ottosoni Purjespordikool). Tüdrukutest oli parim Johanna Poksi (Tallinna Jahtklubi).

Zoom8 klassis olid kolm paremat Georg Haud (Rein Ottosoni Purjespordikool), Kätlin Tammiste (Rein Ottosoni Purjespordikool), Taavi-Martin Enno (Saaremaa Merispordi Selts). Tüdrukutest võitis Kätlin Tammiste.

Optimist klassis peetakse ka meeskondlikku arvestust ja võitis Saaremaa Merispordi selts ESS Kalev Jahtklubi ja Rein Ottosoni Purjespordikooli ees.

ESS Kalev Jahtklubi noorte meistrivõistlustel olid Optimist klassi esimesed kolm Keith Luur (Pärnu Jahtklubi), Martin Õunap (Saaremaa Merispordi Selts), Markus Lilienthal (Rein Ottosoni Purjespordikool); Zoom8 klassis Georg Haud (Rein Ottosoni Purjespordikool), Sten Christian Taal (ESS Kalev Jahtklubi) ja Kätlin Tammiste (Rein Ottosoni Purjespordikool).

Klassis Laser 4.7 tulid poodiumikohtadele Taavi Valter Taveter (Pärnu Jahtklubi), Anna Maria Sepp (Rein Ottosoni Purjespordikool), Annagret Unnuk (Rein Ottosoni Purjespordikool) ning Laser Radialil Mihkel Väli (Rein Ottosoni Purjespordikool), Andres Idnurm (Rein Ottosoni Purjespordikool) ja Anna Pohlak (Tallinna Jahtklubi).