Kuivõrd võistlustrass asub liiklustiheduse mõttes linna tulipunktis ning start avatakse vahetult peale tipptundi, siis palume võistlejatel võistluskeskusesse saabuda mitte varem kui 18:30. Kesklinn seab paratamatult piirangud ka parkimisele. Seetõttu palume lähemalt tulijatel võimalusel tulla võistluskeskusesse kohe rattaga. Sõidu ajal asjade hoiustamiseks töötab võistluskeskuses pakihoid.

Liiklus võistlustrassil on võidusõidu ajal suletud. Läbi pääsevad vaid ühistransport ja kohalikud elanikud. Võimalusel palume aga ka kohalikel elanikel võistlusel ajal trassil liiklemist vältida. Kui see on aga möödapääsmatult vajalik, siis palume võistlejatele igas olukorras teed anda ning olla eriti tavapärasest veelgi tähelepanelikum.

Lisaks peamisele – võidusõit ise – on võistluskeskusesse ülesse seatud ka SEBE lastelinnak, mis koosneb liiklusõpperajast ja batuudist. Tõsi, batuuti vihma või väga jaheda ilma korral ülesse ei seata, küll aga on liiklusõpperada lapsi ootamas iga ilmaga. Uudistamiseks on võistluskeskuses väljas veel ka uued Nissan sõiduautod Fakto Auto poolt. Samuti on avatud ka võistluskohvik ja pakihoid.