Grizzlies'e vedas võiduni meeskonnalt hiljuti neljaaastase lepingupikenduse saanud Zach Randolph, kes tõi 25 punkti. Marc Gasol lisas 17 punkti ja 9 lauapalli. Kaotajate parim oli 23 punkti ja 5 sööduga Manu Ginobili.

Chicago Bullsil oli võimalus esimesena pääseda playoffi teise ringi, kuid seeria neljandas mängus ei suuudetud viimast kirstunaela Indiana Pacersile lüüa, Bulls kaotas 84:89.

Seni keskmiselt üle 30 punkti Pacersi korvi pildunud Derrick Rose tabas täna 22st viskest vaid kuus ja tõi 15 punkti, kuid jagas 10 söötu. Joakim Noah lisas kaotajatele 21 punki ja 14 lauapalli.

Võitjate parim oli 24 punkti ja 10 lauapalliga Danny Granger.

Ka kolmandas mängus juhtus mõningane üllatus, kui Portland Trail Blazers võitis teise kodumängu Dallas Mavericksi vastu ning viigistas seeria 2-2.

Uue hingamise on leidnud põlvedega hädas olev Blazersi staar Brandon Roy, kes tõi 24 minutiga 24 punkti, jagas 5 söötu ning kogus 4 lauapalli.

Kaotajate resultatiivseim oli 20 punktiga Dirk Nowitzki.

Neljandas mängus üllatust ei sündinud ning Oklahoma City Thunder alistas kolmandat korda järjest Denver Nuggetsi, seekord 97:94 ning juhib seeriat nüüd 3-0. Kevin Durant ning Russell Westbrook tõid kahepeale seekord 49 punkti, Serge Ibaka lisas 22.