Denmark oli parajasti vaba, kuna ei kinnitanud palgaprobleemide tõttu kanda Kreekas, varem on ta mänginud Hispaanias, Portugalis, Puerto Ricos, Rumeenias ja Küprosel, vahendab volley.ee. Ta on esinenud viis korda USA koondise särgis ja tulnud Hispaania karikavõitjaks. Sügisesel MM-il Itaalias Denmark Ühendriikide koondisse ei kuulunud.

Friedrichshafeni peatreener Stelian Moculescul oli hea meel, et üleminek kiiresti vormistati. Risk jätkata hooaega vaid kahe temporündajaga oli tema sõnul liiga kõrge. „Mina olin valmis ja pagas oli valmis," rõõmustas ka uustulnuk, keda motiveeris võimalus mängida mainekas ja tugevas klubis.

Põhjust rõõmustamiseks on ka Oliver Vennol, kellest ilmus eile portreelugu klubi koduleheküljel. Juttu on eestlase välistest parameetritest, emotsioonidest, vastuolulisest hooaja algusest, paljutõotavast tulevikust jm. Intervjueerija möönab, et Venno on juba kõvasti kiita saanud ja õigustab enda taasarvamist põhikuuikusse.

Peatreener Stelian Moculescu väitel on meeskonnas 12 head mängijat, nende hulgas mõlemad diagonaalründajad. "Mitte keegi ei saa puhata, sest hetkega võib kõik muutuda. Venno on hea ja teab, miks ta siin on. Ma ei muretse."