"Kapisuurune jõmm tuli umbes kella kaheksa paiku minu juurde ja küsis, et mida ma endast üldse mõtlen," rääkis Nykänen Iltalehtile, et tema istus rahulikult oma kodubaaris.

"Ma ise kaalun kuskil 75 kilo, see kapp oli vähemalt 120 kilone. Ma ju pidin ennast kaitma. Ma ei teadnud seda mees. See on ebatavaline," selgitas Matti, et tavaliselt on kodubaaris istvad näod talle tuttavad.

"Jah, klaasid ja toolid lendasid. Kõrtsis oli kaks naist tööl. Neil oli ilmselgelt seal tegemist. Ime, et sinna politseid ei kutsutud," rääkis üks pealtnägijatest.

Pealtnägija rääkis, et ühel hetkel hakati Mattiga tüli norima ning endine suusahüppaja püüdis jääda rahulikuks. Ta oli istunud nelja mehe ja ühe kauni naisega koos lauas.

Mehed lahkusid baarist, et väljas oma asjad selgeks klaarida. "Ütlesin tüübile, et lähme kangialusesse edasi rääkima, et restoran kahju ei saaks," rääkis Matti.

Nykäneni sõnul pääses ta vahejuhtumist suuremate vigastusteta. "Ei ole mul mingeid haavu ega sinikaid. Õnneks saan nädalavahetusel esinema minna," võttis nädal aega gripiga võidelnud Nykänen kogu vahejuhtumi kokku.