Esmakordselt treeneriametis olev Müürsepp tunnistas Delfile, et peab ennas selles rollis selgelt õpipoisiks. „ See on hoopis teistmoodi. Sa võid olla küll hea mängija, aga see ei tähenda, et sa oled kohe ka hea treener," ütles Müürsepp ning lisas, et kui alguses ei osanud ta paar kuud tagasi tehtud tööpakkumise peale midagi öelda, siis järgi mõeldes tundus see olevat asjade loogiline jätk. „Samas ei julge ma öelda, kas minu karjäär jätkubki nüüd edasi treenerina, aga iga asja, mis ma ette olen võtnud, tahan ma teha lõpuni."

Kuusmaa ja Varraku kõrval tunneb Müürsepp ennast hästi. „Me oleme saanud omavahel hästi läbi ning kõikide ideid on kuulatud ning järeldusi tehtud. Mind on juba ristitud pikkade treeneriks ja loomulikult võin ma neile ka asju õpetada, aga enamjaolt on abitreeneri ülesanne ikkagi olla abiks peatreenerile," rääkis Müürsepp oma uuest ametist.

Kahe värvatud välismängijaga on Müürsepp väga rahul. "212 cm pikk hollandlane on meil suur jõud korvi all ja tema tulek tegi meid juba veidi korvpallivõistkonna moodi. Ka Jason on tugev töömees ja võitleja. Trennides on ta küllalt resultatiivne olnud," iseloomustas Müürsepp välismängijaid.

Kuremaa laagrist läheb Kalev/Cramo meeskond otse Rakverre kontrollturniirile, kus saab Müürsepa sõnul meeskondadest juba esimese pildi. „Me proovime võita kõik need mängud. See annaks meile eneseusu ja me näeksime, mis seisus oleme," ütles Müürsepp.