Kihli motokeskus võõrustab tiitlivõistlusi juba kolmandat korda, erinevatel aastatel on olnud kavas erinevad klassid, sellel aastal sõidetakse 85cc ja Open klassides.

85 cc klassis on Euroopa meistrivõistluste seitsmendal etapil kohal paremik, kuna peale Türi etappi jääb veel sõita kolm etappi ja keegi eesotsas olevatest sõitjatest ei taha väärtuslikke punkte kaotada.

Nii saab näha ilmselt juba lähimatel aastatel motokrossi MM-sarjas sõitvaid noori krossimehi. Kõrge rahvusvahelise tasemega võidusõidu Eestis korraldamise üks suur pluss on see, et kohalikud noored võidusõitjad saavad kodusel rajal end võrrelda Euroopa tippudega.

Open klassis on Türil kohal Euroopa meistrivõistluste hetke seisu kiireimad mehed. Neile pakuvad tugevat konkurentsi Eesti sõitjad Priit ja Kristjan Rätsep, Indrek Mägi, Lauri Lokotar, Toomas Triisa ja paljud teised.

Laupäeval, 3. juulil sõidetakse kell 14.15 85cc kvalifikatsioon, Open klassi kvalifikatsioon sõidetakse kell 15.00. Pühapäeval toimuvad võistlussõidud, esimene neist algab kell 13.00, päeva viimane start antakse kell 16.00.