Kaks varasemat etappi sõideti lumel, Laitses ootas sõitjaid aga tasapisi kuivemaks muutuv rada. Koos Läti crosskart sarja sõitjatega oli võistlejaid rajal üle 30.

Põnevaimad sõidud peeti taas ERC 2000 ja Division 1 klassis. ERC 2000 finaalis oli taas heas hoos meistrisarja liider, Sten Oja, kellel ka finaalis väga suuri raskusi ei tekkinud. Oma osa mängisid selles ka teisele ja kolmandale kohale heitlevad Kevo Kärp ja Arvo Kask. Samas järjestuses ka lõpetati, Oja jätkab meistrisarjas kindla liidrina.

Division 1 klassis oli kirja ennast pannud kuus võistlejat, finaali jõudis välja viis ja üsna põnevas võidusõidus sai kolmanda etapi võidu Denes Truu, kes finišijoonel edestas Imre Saksa 0,6 sekundiga. Kolmas oli Erki Koldits. Meistrisarja liider peale kolme etappi on samuti Truu.

Standard 2000 klassis võttis oma selle hooaja kolmanda võidu Janno Õis, suutes ilusasti konkurente seljataga hoida. Teise koha sai Sander Palmiste ja kolmas oli Andre Kurg. Sama järjestus on ka meistrivõistlustel.

Noorteklassis sai etapivõidu Janno Ligur Alvar Kuusiku ees. Rallikrossi nädalavahetus jätkub Laitses pühapäeval, kui rajale tulevad Põhja-Euroopa, Balti ja Leedu meistrisarja sõitjad.

US Parts-Gulf Eesti rallikrossi meistrivõistluste neljas etapp sõidetakse 19. juunil Misso rallikrossirajal.